BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFinlandiya Başbakanı üstsüz görüntüler için özür diledi----

Finlandiya Başbakanı üstsüz görüntüler için özür diledi

Finlandiya Başbakanı üstsüz görüntüler için özür diledi
24 Ağustos 2022 - 15:54 www.finansgundem.com

Finlandiya Başbakanı, resmi konuttaki dans görüntüleri için konuştu. Marin, "Fotoğrafın uygunsuz olduğunu düşünüyorum, özür dilerim. Bu fotoğraf çekilmemeliydi" dedi


Art arda yayınlanan dans videolarıyla ülkesinde eleştiri oklarının hedefinde olan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, resmi hükümet konutunda üstsüz konukların fotoğrafının ortaya çıkmasından sonra özür diledi.

Sosyal medya sitesi TikTok'a yüklenen fotoğrafta, çıplak göğüslerini resmi görünümlü bir "Finlandiya" işaretiyle örten birbirini öpen iki kadın görülüyor. Görüntülerdeki kadın, resmi basın toplantılarında Marin'in önünde yer alan kadına çok benziyor.

36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı'nın geçen hafta arkadaşlarıyla parti yaparken görüldüğü videolar ve bazı siyasi muhaliflerin uyuşturucu kullandığı iddialarının ardından Marin test yaptırmış ve testin negatif çıktığı açıklanmıştı. 

Marin, üstsüz fotoğrafın 8-10 Temmuz tarihleri ​​arasında düzenlenen bir müzik festivaline katıldıktan sonra Kesaranta'daki resmi konutunda çekildiğini doğruladı.

Helsinki'de gazetecilere konuşan Marin, "Fotoğrafın uygunsuz olduğunu düşünüyorum, özür dilerim. Bu fotoğraf çekilmemeliydi" dedi.

Başbakan, o sırada "arkadaşlarının" evinde "akşamı geçirmek" ve "saunaya gitmek" için bulunduğunu açıkladı.

Fotoğraf ilk olarak bir TikTok hesabında, fotoğrafta kendisi görünen, Miss Finlandiya yarışmasının eski bir yarışmacısı ve etkileyicisi tarafından yayınlandı.

Parti düşkünü başbakan

 

Finlandiya Başbakanı'na Fin kadınlardan danslı destek

 

Dans görüntüleri sızdırılmıştı: Uyuşturucu test sonucu açıklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)