BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFinansçıların yeni gözdesi Mardin----

Finansçıların yeni gözdesi Mardin

Finansçıların yeni gözdesi Mardin
09 Mayıs 2011 - 07:40 www.finansgundem.com

Güney Doğu'nun güzel illerinden biri olan Mardin bu hafta 3 finans kuruluşuna ev sahipliği yapacak

Mardin bu hafta banka ve sigorta sektörünün ilgi odağı olacak. Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye İş Bankası ve Anadolu Sigorta bu hafta Mardin’e gidiyor.
Türkiye genelinde bugüne kadar çok sayıda KOBİ’lerle buluşma toplantısı düzenleyen TEB’in bu ayki durağı Mardin olacak. Bugün Mardin’e doğru yola çıkan TEB Genel Müdürü Varol Civil ve TEB Kobi Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, 10 Mayıs Salı günü Mardin’de düzenleyecekleri ‘Kobi Akademi’ toplantısı ile bölgedeki reel sektör temsilcilerine seslenecek. Turgut Boz, toplantıda Mardinli Kobi’lere TEB’in sunduğu kredi imkanları, danışmanlık ve diğer çözümleri anlatacak.
10 Mayıs Salı günü İş Bankası da Mardin’e geliyor. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali genel müdür yardımcıları ile ‘İş’te Buluşmalar’ toplantısında küçük ve orta ölçekli işletmelerle buluşacak.
Mardin yine aynı gün Anadolu Sigorta’ya da ev sahipliği yapacak. Anadolu Sigorta 85. yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi ‘Bir Usta Bin Usta’ kapsamında destek verdiği taş işlemeciliği kursunu ziyaret edecek.
Proje kapsamında Mardin’de başlayan taş işlemeciliği kursu ilk mezunlarını temmuz ayı ortasında verecek. Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su da, bu nedenle İstanbul’dan bir grup gazeteci ile kursu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alacak.
Bu arada kısa bir süre önce de Denizbank üst yönetimi Mardin'e bir basın gezisi düzenlemişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)