BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinans Up altıncı dönemi tamamlandı----

Finans Up altıncı dönemi tamamlandı

Finans Up altıncı dönemi tamamlandı
12 Temmuz 2016 - 15:03 www.finansgundem.com

Türkiye’nin en bilinen kariyer etkinliği olan Finans Up Kariyer Kulübü, üyelerin ve Finansbank yöneticilerinin bir araya geldiği kapanış etkinliği ile 6. Dönemini tamamladı

2011’de hayata geçirilen, Finansbank’ı en bilinen şirket etkinlikleri arasında birinci sıraya taşıyanFinans Up Kariyer Kulübü, 6. Dönemini Kristal Kule Sky Garden’da gerçekleşen, kulübün tüm üyelerinin ve Finansbank yöneticilerinin katıldığı bir etkinlikle tamamladı.

2014 ve 2015’te En Gözde Şirketler Araştırması’nda “Türkiye’nin En Bilinen Kariyer Etkinliği” seçilen ve İngiltere’nin en büyük iş ödül programlarından biri olan Global Business Excellence Ödülü’nü “Outstanding HR Initiative” kategorisinde kazanan Finans Up Kariyer Kulübü’ne kuruluşundan bu yana 12 binden fazla öğrenci başvurdu. Bu öğrencilerin 209’u ise kulübe üye oldu.

Katılımcılarını mesleki ve kişisel gelişimleri için düzenlenen Hafta Sonu Kampı, yemek atölyesi ve kariyer buluşmasını içeren toplam dokuz etkinlikte buluşturan Finans Up kapsamında, üyeler belirli bir konuda 3’er kişilik gruplar halinde proje çalışması gerçekleştirdi. Proje çalışmasında birinci olan grubu belirlemek için ise yöneticilerden oluşan bir jüri önünde sunum yapıldı.

Proje çalışmasında birinci olan ekibin anons edilerek, yurtdışında kendi seçecekleri bir konferansa katılma ödülünün duyurulduğu Finans Up’ın altıncı yıl kapanış etkinliğinde, tüm katılımcı üyelere de plaket verildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)