BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFinans Gündem'den kaçmaz!!!----

Finans Gündem'den kaçmaz!!!

Finans Gündem'den kaçmaz!!!
27 Ağustos 2009 - 00:46 www.finansgundem.com

Dün Bersay İletişim Danışmanlığı tarafından Garanti Emeklilik adına servis edilen basın bülteni tartışma konusu oldu. Çünkü bu bülten 'BES'in ilk emeklileri Garanti Emeklilik'ten başlığını taşıyordu...oysa iki yıldır BES'ten emekli maaşı alan katılımcılar var..

Bu basın bülteninde bir yanlışlık vardı. Bu da Finans Gündem.com'un gözünden kaçmadı. Çünkü bireysel emeklilik sisteminden (BES) emekli olanların sayısı oldukça fazla bu sistemden ilk emekli olanlar Garanti Emeklilik'ten değil Anadolu Hayat ve Emeklilik şirketinden oldu. Hem de 2 yıl önce. Bu da bir çok basın kuruluşunda haber oldu. Bu ayrıntıyı hem Garanti Emeklilik şirketinin yöneticileri hemde şirketin pr ajansı Bersay çalışanlarının atlamış olması finangündem.com editörlerinin dikkatinden kaçmadı.
Birikimli hayat sigortalarından bireysel emekliliğe aktarım sonucu emeklilik hakkı kazanarak maaş almaya başlayan ilk katılımcı olan Yaşar Yamaç, 02.09.2007’den beri Anadolu Hayat ve Emeklilik şirketinden Yıllık Gelir Sigortası ile maaş alıyor.
Anadolu Hayat ve Emeklilik'in 31.07.2009 itibariyle bireysel emeklilik sisteminden emeklilik hakkı kazanarak yıllık gelir sigortası aracılıyla maaş olan toplam katılımcı sayısı 250 kişiye yakın. Yani portföyünde yıllık gelir sigortası olmayan emeklilik şirketleri, yeni çıkan bu ürünler aracılığıyla bireysel emeklilik sisteminden emeklilik hakkı kazanan emeklilerine içinde bulunduğumuz günlerde ilk kez maaş vermeye başlarken, Anadolu Hayat Emeklilik şirketinin portföyünde yer alan yıllık gelir sigortaları aracılığıyla 2007 yılının eylül ayından beri maaş veriyor. FİNANSGÜNDEM.COM o haber için tıklayın BES’in ilk emekli maaşı Garanti’den
BES’te yıldızı parlayan iki şirket hangisi?
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)