BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinance in Motion büyüyor----

Finance in Motion büyüyor

Finance in Motion büyüyor
12 Kasım 2013 - 16:19 www.finansgundem.com

Finance in Motion, İstanbul’da açtığı temsilcilikle bölgesel ağını genişletiyor

Kalkınma finansmanı (development finance) konusunda aktif yönetimi ve teknik destek hizmeti veren,  uluslararası alanda konusunda lider olan Finance in Motion, faaliyetlerini daha da geliştirmeyi hedeflediği bölgeler arasında yer alan Türkiye’de temsilcilik ofisi kurdu.
Finance in Motion’in bölgedeki 11. şubesi olarak faaliyetlerine başlayan İstanbul Temsilcilik Ofisi, aynı zamanda Ağustos ayında Lüksemburg’da açılışı yapılan temsilcilik ofisiyle birlikte Finance in Motion’in 2013 yılında açtığı 2. temsilcilik ofisi olma özelliğini de taşıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Finance in Motion Genel Müdürü Sylvia Wisniwski, “Türkiye bizim için Güney Doğu Avrupa bölgesindeki en önemli pazarlardan biri konumunda. Ülke geçtiğimiz 10 yıl içerisinde son derece etkileyici bir büyüme gösterdi. Finance in Motion olarak yeni açılan ofisimiz aracılığıyla Türkiye’de faaliyetlerimizi daha da geliştirecek ve büyütecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)