BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasında 40 gözaltı kararı----

FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasında 40 gözaltı kararı

FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasında 40 gözaltı kararı
06 Nisan 2019 - 13:16 www.finansgundem.com

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK yapılanması soruşturması kapsamında, askerlerden sorumlu sözde "imam" olduğu belirtilen 40 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ'nün, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisine sızmış mensuplarının deşifre edilmekte olup olmaya devam ediyor.

Soruşturma içeriği, örgüt üyesi itirafçı askerlerden bir bölümünün ifade ve teşhisleri sonrası, askerlerden sorumlu sözde "imam" olduğu yerde ve haklarında tarihişte idari- adli işlem uygulanmayan 40 şüpheli konusunda gözaltında açık ve hazırlıksızlaştı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul merkezli 21 ilde operasyon başladıtı. Şüphelilerin yakalanmasını hedefliyor sürüyor.

BUGÜNE KADAR BİN 963 ASKER HAKKINDA GÖZALTI KARARI VERİLDİ

 Başsavcılıkça 29 Kasım 2017, bu yana hizmete açık bağlantılar, örgüt üyesi askerlerden sorumlu sivil şahısların, askerlerle bağlantı kurabilir, kamuya açık büfe, pazar ve benzeri kurulu hatların bulunduğu incelendi.

Örgütsel iletişimi kullanarak bu sabit hatlarla bağlantı kurma, 15 Temmuz 2016 tarihli darbe girişimine bağlı veya örgüt örgütüne üye olma nedenleriyle Türkiye genelindeki bağlantılardekilerdeki bugüne kadar, işlem yapılmayan bin 963

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)