BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün 'cennet listesi'ne operasyon! 96 gözaltı...----

FETÖ'nün 'cennet listesi'ne operasyon! 96 gözaltı...

FETÖ'nün 'cennet listesi'ne operasyon! 96 gözaltı...
04 Aralık 2018 - 17:53 www.finansgundem.com

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün sözde "cennet listesi"nde yer aldıkları iddiasıyla 96 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, örgütün sözde "cennet listesi"nde yer aldıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 96 şüpheliden 55'i yakalandı. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kaynak Holding ve bağlı şirketlerine ilişkin soruşturma çerçevesinde yapılan aramalarda elde edilen ve aralarında örgüt elebaşı Fetullah Gülen, Kemal Batmaz, Harun Şahin ve 17-25 Aralık kumpasını düzenleyen resmi görevlilerin de bulunduğu bin kişilik sözde "cennet listesi"nde yer alan 96 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. 

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte düzenledikleri eş zamanlı operasyonda zanlılardan 55'ini yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalar devam ediyor. 

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in, örgüt üyelerinin motivasyonunu artırmak ve çözülmelerini engellemek için listenin başına "mizandan kırmızı pasaportla geçecekler" diye yazdırdığı öğrenildi. 

FETÖ'nün 'askeri mahrem yapılanması'na operasyon

 

Ankara'da ByLock operasyonu! Gözaltılar var

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum daha05 Aralık 2018 07:58

    Ah Hacı hakan kardeşim işte o imanın 6.şartını hadisle uydurmuşlar.İmanın esaslarını Allah Kur'anında belirlemiştir. Bakara 285 ile 177.ayetler ve Nisa 136. sürede imanın esasları belirtilmiştir. İmanın esası beştir. Bunda hiç bir şüphe yoktur.Çünkü imanın esaslarını Allah belirler bir yaratılmış olan Resulullah Muhammed belirleyemez. Bu manın esasları ayetlere göre Allaha,meleklerine,kitaplarına,resullerine (elçilerine) ve ahiret gününe kayıtsız şartsız iman etmektir. İşte uydurma hadislerle arap milliyetçisi emeviler bu imana bir de kaderi ilave etmişler. Umarım anlamışsındır Hacı hakan kardeşim.

  • bir yorum04 Aralık 2018 18:41

    Bu cemaat ve tarikat şeyhleri hocaefendileri Kur'an dışında uydurulmuş dinlerinde istediklerini cennete istediklerini cehenneme atabiliyorlar. Yahu buna pfolar,tıp doktorlar,subaylar,mühendisler üst düzey sanatçılar yani bir toplumun kalbur üstü insanları bile inanıyor kardeşim. İslamı anlamak için Kur'an okuyun. Kur'anın dilini öğrenin. Siz okudukça Allah sizin anlama melekenizi yükseltecektir. Kur'anda kimlerin cennete kimlerin cehenneme gidecekleri açık ve net bir şekilde belirtilmiştir. Kendiniz gibi bir insana nasıl inanıyorsunuz anlamak mümkün değil. İSLAM SADECE KUR'AN DA YAZILIDIR. Diğer kaynaklar İslam değil insanların yorumları sözleri vs dir. Onlar İslamdan hiç bir şeyi temsil etmez. Kur'anda anlamak isteyen için apaçık bir kitaptır.

  • bir yorum04 Aralık 2018 18:32

    Valla bu cemaatler İslam ülkelerinin başının belasıdır.İnsanlar cemaatlere girmedende islamı yaşayabilir. Zaten İslam dini hayattan ayrı bir şey değildir. Bir kişiye iyilik yaparsın o işte İslam dinidir. Rüşvet yemezsin yolsuzluk yapmazsın işte İslam dini budur.Bunun gibi insanın yaşamında ne varsa hepsi dindir.Kur'anda dinsiz diye bir şey yoktur. Bugün kendilerine ateist diyenler aslında heva ve heveslerini ilah edinmişlerdir ama farkında değildirler. Kur'an bunu çok güzel bir ayetle açıklamaktadır.İşte o heva ve hevesini ilah edineni gördün mü yoksa böyle birinden sen mi sorumlu olacaksın. Görüyorsunuz ateistlerde heva ve heveslerini ilah edindikleri gibi cemaat şeyhleri hocaefendileri mürşidleride heva ve heveslerini ilah edinmiş durumdalar.Kur'anın ayetlerini anlamış olsalardı.Cemaati dağıtıp benim kendime bile faydam yok size ben fayda sağlayamam derdi.

  • bir yorum04 Aralık 2018 18:18

    Şunu size söyleyeyim insanlar sadece feto değil diğer cemaatlerin şeyhleri hocaefendileri mürşidleri kimseyi cennete götüremez. Eğer onların lafına uyarsanız cennete değilde cehenneme gideceğiniz kesindir.Bu Kur'anın ayetidir. O rahbanlarını (şeyhlerini,hocaefendilerini,mürşidlerini) ve ahbarlarını (din alimlerini) rabler edinenlerin alayı cehennemi boylayacaktır. Onların kendilerine bile bir faydaları dokunamayacaktır. Kur'anda insanların cennete gitme anahtarı bellidir. Bir kere imanın beş esasını kayıtsız şartsız kabul edeceksin. Ondan sonra sürekli salih amel yani faydalı işler yapacaksın.Ve en önemliside Allaha devamlı hamd edeceksin. İbadetler ise Allahın rızasını kazanmak için yapılır.Kişinin üzerinde borç değildir. Gerçekten riyaya kaçmadan ibadetlerini sırf Allahın rızasını kazanmak için yaparsan Allah senin amellerini çoğaltabilir.

  • hakan05 Aralık 2018 00:42

    hacı dayı imanın şartı 6 değil mi sen nerenin müslümanısın ? Hangi şartı inkar ettin ? hadi anladık hadise gerek yok bize Kuran yeter diyenlerdensin belli de, imanın şartını inkar etmek de ne demek.... yazık o kadar yorum yapmışsın ama boş konuştuğunu tescillemişsin ;)