BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ’cüler toplanıyor! Fethullah Gülen’in evi görüntülendi----

FETÖ’cüler toplanıyor! Fethullah Gülen’in evi görüntülendi

FETÖ’cüler toplanıyor! Fethullah Gülen’in evi görüntülendi
22 Ekim 2024 - 08:24 www.finansgundem.com

FETÖ'cüler, elebaşı Gülen'in ölümü sonrası Pennsylvania'daki çiftlikte toplanıyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in vefat ettiğinin duyurulmasının ardından, Pennsylvania'daki malikanesine gelenlerin sayısı artış göstermekte.

Güvenlik tedbirlerinin artırıldığı gözlemlenen FETÖ lideri Gülen'in Saylorsburg'daki çiftliğine, yerel saatin öğle saatlerinde gelenlerin sayısında bir artış yaşandı.

Çiftliğin kapısında güvenlik kontrolünden geçen örgüt üyelerinin araçlarının, yerleşkenin bahçesindeki otoparkı neredeyse tamamen doldurduğu gözlemlendi.

KAMUFLAJLI VE SİLAHLI KİŞİ EVİ KONTROL EDİYOR

Diğer taraftan havadan görüntülenen ve Gülen'in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen aynı bölgedeki diğer evinde ise herhangi bir hareket gözlenmedi.

Fakat, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.

ABD'li yetkiliden 'FETÖ' açıklamasıABD'li yetkiliden 'FETÖ' açıklaması

 

TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsterdik ki FETÖ elebaşı yaptıklarının hesabını versinTBMM Başkanı Kurtulmuş: İsterdik ki FETÖ elebaşı yaptıklarının hesabını versin

 

MSB'den FETÖ elebaşı Gülen açıklaması: Bu hain vatansız öldüMSB'den FETÖ elebaşı Gülen açıklaması: Bu hain vatansız öldü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)