BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye kötü haber!----

Fenerbahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'ye kötü haber!
10 Mart 2015 - 11:30 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Galatasaray derbisindeki saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Kulübü'nün 08.03.2015 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 46. maddesi ile Yayın Talimatının 12/3. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi.

Öte yandan Beşiktaş, Bursaspor, Torku Konyaspor ve Kayseri Erciyessporlu futbolcu Boye de PFDK'ya sevk edildi.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE NE OLACAK?

Galatasaray derbisi sonrası, "İşte böyle... " sözleriyle yapılan tezahürat, çirkin ve kötü tezahürat ihlalinin gerçekleşmesine sebep oldu. Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde "tribün kapatma" ya da "seyircisiz oynama" cezası gelebilir.

Yeni talimata göre kulüpler aynı sezon içinde ilk üç ihlalde para cezası alıyor. 4. ihlalle birlikte ise yaptırım tribün kapatmaya dönüyor. İhlal hangi tribün veya tribünler tarafından gerçekleşmişse o tribündeki seyirciler bir sonraki maça alınmıyor.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 yendiği maç sonrası yapılan tezahüratın, tüm tribünler tarafından söylenmesi sarı-lacivertlileri Beşiktaş derbisi öncesi 'seyircisiz oynama cezası' tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

PARA CEZASI

Galatasaray derbisinde yardımcı hakem Bahattin Duran'ın başına isabet eden yabancı cisim nedeniyle Fenerbahçe'nin para cezası alması bekleniyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)