BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe’ye bir şok daha!----

Fenerbahçe’ye bir şok daha!

Fenerbahçe’ye bir şok daha!
16 Temmuz 2013 - 17:01 www.finansgundem.com

UEFA Disiplin Kurulu tarafından 4 maçla suçlanan ve yargılanan Fenerbahçe'ye bir şok da UEFA Tahkim Kurulu'ndan geldi.

UEFA Disiplin Müfettişi Palacios'un verdiği raporun aksine sarı-lacivertli kulübün dosyasına 4 maç daha ekleyen UEFA Tahkim Kurulu, son anda eklenen 4 maç ile ilgili Fenerbahçe'nin savunmasını dahi almadı.
Sporx'in haberine göre son anda eklenen 4 maçı karar dilekçesinde öğrenen Fenerbahçe'nin kendisini 8 değil de 4 maç üzerinden savunmasına rağmen Tahkim Kurulu tarafından gelen 1 yıllık indirim dikkatlerden kaçmadı.
İŞTE SON ANDA EKLENEN O 4 MAÇ:
TRABZONSPOR - BURSASPOR: 17 Nisan 2011 tarihinde Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan maçta Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Aleaddin Yıldırım'in çeşitli teşvik ödemeleri yaptığı iddia edildi.
ESKİŞEHİRSPOR - TRABZONSPOR: 22 Nisan 2011 tarihinde oynanan Eskişehirspor - Trabzonspor, Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun Eskişehirspor'a teşvik ödemesi yaptığı iddia edilmişti.
TRABZONSPOR - İSTANBUL BŞB: Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin 15 Mayıs 2011 tarihinde oynanan karşılaşmanın sonucuna etki ettiği ve teşvik verdiği konusunda yeterli kanıta ulaştı. Kurul ayrıca Yıldırım ve Ekşioğlu'nun teşvik primi verdiği konusunda yeterli kanıtın olduğunu duyurdu.
KARABÜKSPOR - FEBERBAHÇE: 8 Mayıs 2011 tarihinde oynanan maçta, iddia edilen şike sürecinin Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu tarafından yönetildiği Tahkim Kurulu tarafından duyurulmuştu.
DOSYALARDAKİ İSİMLER FARKLI!
UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe için verdiğ kararın içerisinde geçen kişiler ile mahkeme dosyalarının içerisinde geçen isimlerin farklı olması dikkatlerden kaçmadı. Kurul'un Trabzonspor - Bursaspor maçıyla ilgili Aziz Yıldırım'ın Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe maçıyla da ilgili olarak İlhan Ekşioğlu'nun adlarına yer vermesi sarı-lacivertli kulüpte şaşkınlık yarattı.
POLİS FEZLEKESİNE GÖRE KARAR
UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği karardan sonra ortaya çıkan bir başka ayrıntı da konuyla ilgili verilen cezalarda mahkeme kararı ve savcı iddianamesinin değil de polis fezlekesinin esas alınması oldu. Ortada savcının oluşturduğu iddianame varken, Tahkim Kurulu'nun polis fezlekesini değerlendirmeye alması ve kararını da fezlekeye göre vermesi Fenerbahçe'nin tepkisini çekti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)