BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Trabzon'a açıklama tepkisi----

Fenerbahçe'den Trabzon'a açıklama tepkisi

Fenerbahçe'den Trabzon'a açıklama tepkisi
05 Şubat 2015 - 19:21 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun öğlen saatlerinde hakem ile ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

İşte Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama;

Haftasonu oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması öncesinde, misafir takımın başkanı ve yöneticilerinin, maçın hakemini etkilemeye yönelik provokatif ve manipülasyon içeren açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.

Takımımıza karşı mücadele edecek olan takımların, sahamıza konuk olmadan önce hakemlerle ilgili yaptıkları açıklamaların artık süreklilik arz ettiğini düşünmekle birlikte, Türk Futbolu’nda ortamı germekten başka hiçbir amaca hizmet etmeyen bu tarz açıklamalar karşısında Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını göreve davet ediyoruz.

Bununla birlikte, Merkez Hakem Kurulu tarafından bahse konu müsabakaya atanan ve Türk hakemlerinin içinde önemli bir değer olduğuna inandığımız Sayın Bülent Yıldırım’ın, söz konusu açıklamalar karşısında hiçbir baskı altında kalmayarak 2 takıma da hakkaniyetle yaklaşacağına olan inancımızı kamuoyuyla paylaşırız.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)