BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Arda açıklaması----

Fenerbahçe'den Arda açıklaması

Fenerbahçe'den Arda açıklaması
27 Mayıs 2013 - 18:00 www.finansgundem.com

Sarı-lacivertli kulüpten Arda Turan açıklaması geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Atletico Madrid'li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır" denildi.
İŞTE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN O HABER
NtvSpor'un haberine göre; sarı-lacivertliler Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda'yı renklerine katmak için harekete geçti. Arda'ya önerilen rakam yıllık 7 milyon Euro... Alper Potuk transferi sonrası, yine Galatasaray'ın ilgilendiği Arda için devreye giren Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla temasa geçti.
Arda Turan'a rekor bir teklif sunuldu ama milli futbolcu, 7 milyon Euro'luk teklife olumlu ya da olumsuz yanıt vermedi. Şimdilik beklemek istediğini ifade eden Arda, öncelikle Chelsea'den gelen teklifi değerlendirmek istiyor. Eğer Arda Turan-Chelsea görüşmelerinden sonuç çıkmazsa Fenerbahçe, bu transfer için girişimlerini hızlandıracak. Milli oyuncu için Galatasaray'ın da devrede olduğu biliniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)