BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de neler oluyor?----

Fenerbahçe'de neler oluyor?

Fenerbahçe'de neler oluyor?
14 Kasım 2012 - 13:49 www.finansgundem.com

Fenerbahçe yönetiminde karmaşa çıktı

"Ben görevde olduğum sürece Aykut Koaman takımın başında olacak" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3-1 kaybedilen MP Antalyaspor maçı sonrası Aykut Kocaman'ın istifasını istediği ve Ali Yıldırım'ın buna karşı çıktığı için ters düştükleri iddia edildi.
AYKUT KOCAMAN "ETMEM" DEDİ
Yaşandığı iddia edilen ve Radyospor'a ulaşan bilgilere göre olay şöyle yaşandı:
Fenerbahçe'nin 3-1 kaybettiği ve taraftarın Kocaman'ı istifaya davet ettiği maça çok sinirlenen Aziz Yıldırım, karşılaşmadan sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın istifasını istedi.
Bu istek üzerine Aykut Kocaman, "Ben Kasımpaşa maçında istifa ettim ama kabul etmediniz" diyerek Yıldırım'ın bu talebini geri çevirdi. Kulüp başkanının bu talebine karşı çıkan Ali Yıldırım, Aziz Yıldırım ile tartışarak ters düştüler.
Ali Yıldırım'ın, "Böyle bir dönemde Aykut Kocaman'ın istifasını istemen doğru değil" diyerek Aziz Yıldırım'a karşı çıktığı ve o maçtan sonra ikilinin arasında soğuk rüzgarlar estiği ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)