BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de kritik toplantı sona erdi----

Fenerbahçe'de kritik toplantı sona erdi

Fenerbahçe'de kritik toplantı sona erdi
22 Ocak 2014 - 18:15 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler saat 16.30'da başlayan toplantıdan çıkacak sonuç bekleniyor...

Sabiha Gökçen’den Şükrü Saraçoğlu Stadı'na dün gece yaklaşık 4.5 saatte ulaşabilen Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli Yöneticiler bugün de toplantıya girdi. Saat 16.30'da başlayan toplantıdan çıkacak sonuç merakla bekleniyor.
Müthiş bir izdihamın yaşandığı dün gece saatler sonra stada ulaşabilen Yıldırım ile yöneticiler 2.5 saatlik bir toplantı yapmış ve 04.00'te kulüpten ayrılmışlardı. Bugün öğleden sonraki saatlere kadar günü dinlenerek geçiren sarı-lacivertliler 16.30'da toplantıya başladılar. Yönetim Kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenlenmesi veya yazılı bir açıklama yapılması bekleniyor. Yaşanan süreç ve bundan sonrası için yapılacaklarla ilgili yapılacak açıklamanın sert boyutta olacağı ve bazı kesimleri hedef alacağı tahmin ediliyor.

TOPLANTI UZADI

Fenerbahçe Yönetim Kurulu toplantısı beklenen süreden uzun sürdü. Alınan son bilgilere göre topalantı 18.00 itibari ile sona erdi. Fenerbahçe Kulübü'nün toplantı detaylarını resmi siteden bir bildiri ile yayınlanacağı açıklandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)