BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi----

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi
07 Şubat 2018 - 22:25 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Spor Toto 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresunspor'u 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş'ın rakibi oldu

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Spor Toto 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresunspor'u 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Giresunspor'u Ülker Stadı'nda konuk etti.

Akın Çorap Giresunspor, maçın 13. dakikasında Boubacar Diabang ile öne geçti! Orta alandan gelişen atakta Ahmed Abed'in ara pası ile ceza yayı sol tarafından ceza sahasına giren Boubacar Diabang yerden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

Akın Çorap Giresunspor'un sevinci kısa sürdü. Fenerbahçe 18. dakikada Samed ile skoru 1-1 yaptı.

Fenerbahçe, 37. dakikada Aatif Chahechouhe ile öne geçti! Topla birlikte ceza yayına sokulan Aatif Chahechouhe pasını hemen yanındaki takım arkadaşı Samed Karakoç'a vermek istedi. Savunmadan seken top tekrar Aatif Chahechouhe'un önünde kaldı. Faslı oyuncu ceza yayı sol tarafından sağ ayağının içi ile vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe mücadeleyi 2-1 kazandı. Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak.

AYKUT KOCAMAN LOCADA

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından 'Sportmenliğe aykırı hareket' nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akın Çorap Giresunspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasını locada takip etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)