BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe için tedavi belli!----

Fenerbahçe için tedavi belli!

Fenerbahçe için tedavi belli!
15 Eylül 2016 - 08:26 www.finansgundem.com

Fenerbahçe teknik Direktörü Dick Advocaat, ve futbolculardan Martin Skrtel, Zorya Luhansk maçı öncesi basın toplantısı düzenledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve futbolculardan Martin Skrtel, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Ukrayna ekibi Zorya Luhansk maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Dick Advocaat, "Vereceğim radikal kararlar aslında oyunculara bağlı. Yarın da bu yönde kararlar olabilir. Grubun en kolay takımı Zorya mı? Bunu bilemeyiz, maçtan sonra buna karar verebiliriz. İyi bir takımla oynayacağız. Avrupa'da oynamak aslında başlı başına bir motivasyon. Tek amacımız gruptan çıkmak ve turu geçmek" dedi.

ADVOCAAT'IN DİĞER AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

Geçtiğimiz pazar günü çok üzücü bir sonuç aldık. Bundan sonra oyuncularımda bir toplantı yapma kararı aldık. Aslında Bursa maçında pozisyonlara girdik, ancak başaramadık. Bir an gelecek, o pozisyonlar gol olmaya başlayacak. Kendi sahamızda her takımı yenecek gücümüz var. Ancak neden hatayı yaptıktan sonra oynamaya başladık çok merak ediyorum.

'PUANLAR GELECEK...'

Geldiğimiz günden bugüne kadar düşüncemiz aynı. 3 maçtan sonra düşüncemiz değişmiş değil. O kadar da kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bursa maçının 2. yarısını özellikle çok iyi oynadık. Böyle oynayama devam edersek, goller ve puanlar da gelmeye başlayacak. Kariyerimde böyle bir durumla ilk kez karşılaşmıyorum. Her şeye negatif yaklaşmakta doğru değil. Ben de olaylara negatif bakan bir insan değilim.

'TEDAVİMİZ BELLİ'

Biz, her hafta takımla ilgili birçok kararlar alıyoruz. 24 kişilik bir kadromuz var ve sadece 11 oyuncu sahaya çıkıyor. Ama aldığımız kararlar, popüler olup olmamasına göre değişiyor tabi. Zamanımızın çoğunu, oyun stilimizi hazırlamak yerine, maça hazırlanmakla geçirdik. Oyuncularımız da artık kazanma zamanımızın geldiğini gayet iyi biliyor.

Tedavimiz belli aslında. Oyunculara güven vermek zorundayız. Hiçbir şekilde bahane öne süremeyiz!

Maçlarda 1.5 saatimiz var. Bu süre içerisinde gol bulmak zorundayız. Yaptığımız saçma hataları yapıp da gol yememeliyiz. Dediğim gibi oyunculara güven vermemi gerekiyor.

MARTİN SKRTEL:

Futbolda bazen şans yanınızda olmuyor. Bizim durumumuzda bu. Biz iyi bir şekilde çalışıyoruz. Durumu değiştirmek için uğraşıyoruz. Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Luhansk, ligde iyi işler yapıyor. Avrupa Ligi'ne iyi başlamak istiyoruz. Rakiple ilgili çok şey bilmiyorum açıkçası. Hocalarımız bize rakiple ilgili bilgileri aktaracak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)