BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe 3 transfer mi yapacak?----

Fenerbahçe 3 transfer mi yapacak?

Fenerbahçe 3 transfer mi yapacak?
29 Kasım 2014 - 14:52 www.finansgundem.com

Şampiyonluk hedefindeki Fenerbahçe, devre arasında kadrosunu genişletmek için yoğun bir şekilde çalışıyor

Devre arasında Alves'in yerine yabancı bir stoper almayı hedefleyen sarı-lacivertliler yerli golcü arayışlarını da hızlandırırken, gündemde iki de sürpriz isim yer alıyor. Al-Ain'de top koşturan Miroslav Stoch ile sezon başında  Roma'ya kiralanan Salih Uçan'ın geri dönmeleri gündemde.

Geçen sezon Yunan ekibi PAOK'a, bu sezon başında ise Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Ain'e kiralanan 25 yaşındaki Slovak yıldızın performansını yakından takip eden Fenerbahçe teknik heyeti yönetime verdiği raporda Stoch'un geri alınması yönünde görüş belirtti. İstanbul'dan çalkantılı özel hayatı nedeniyle gönderilen Stoch'un devre arasında geri gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

SERDAR AZİZ DE DEVREDE

Bir diğer önemli gelişme ise sezon başında Roma'ya kiralanan Salih Uçan konusunda yaşanıyor. Başkan  Aziz Yıldırım'ın direnmesine rağmen,  Ersun Yanal'ın kadroda yer vermediği için İtalyan ekibine kiralanan Salih'in de yuvaya dönmesi gündemde.

Sarı-lacivertliler, Roma'nın satın alma opsiyonuyla beraber iki yıllığına kiraladığı ancak yeterli bulunmadığı için başka bir takıma kiralamaya hazırlandığı 20 yaşındaki milli oyuncuyu Saracoğlu'na geri getirmek üzere harekete geçti. Orta alanda kreatif oyuncu sıkıntısı çeken İsmail Kartal'ın Salih Uçan için de yeşil ışık yaktığı belirtildi. 

Öte yandan yerli golcü için  Gaziantep'ten Muhammed Demir ile  Kasımpaşa'dan Adem Büyük'ün peşinde koşan sarı-lacivertlilerin stoper mevkii için de  Bursa'dan Serdar Aziz'i listeye aldığı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)