BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFelipe Melo'ya büyük onur----

Felipe Melo'ya büyük onur

Felipe Melo'ya büyük onur
06 Ocak 2015 - 09:08 www.finansgundem.com

İspanyol Marca gazetesi, Galatasaraylı Felipe Melo'yu haftanın en iyileri arasında gösterdi

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, önemli bir onura layık görüldü. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki derbide Beşiktaş filelerini havalandıran deneyimli futbolcunun başarılı performansına İspanya'dan övgü geldi.

Marca gazetesi, Avrupa'daki Amerikalılar ideal 11'inde sarı-kırmızılı oyuncuya da yer verdi. Her hafta, Avrupa liglerinde mücadele eden Amerika ülkelerinden futbolcuların en iyilerini belirleyen İspanyol gazetesi, haftanın en iyi 11 ismi arasında Felipe Melo'yu da gösterdi.

Barcelona'ya karşı devleşen Real Sociedad kalecisi Arjantinli Geronimo Rulli, Chelsea'nin Brezilyalısı Filipe Luis, Manchester United'ın Arjantinli yıldızı Angel Di Maria da listedeki futbolcular arasında yer alan isimlerden oldular.

Felipe Melo için yapılan yorumda, "Brezilyalı futbolcu iyi günündeydi. Hem orta sahada iyi bir performans sergiledi, hem de attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı" ifadelerine yer verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)