BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed yetkilisinden faiz mesajı----

Fed yetkilisinden faiz mesajı

Fed yetkilisinden faiz mesajı
31 Mayıs 2024 - 07:07 www.finansgundem.com

Dallas Fed Başkanı Lorie Logan, enflasyonun hala Fed'in %2'lik hedefine doğru ilerlediğine inandığını, ancak faiz oranlarını düşürmeyi düşünmek için henüz çok erken olduğunu söyledi.

Dallas Fed Başkanı Lorie Logan, "Bence %2'ye doğru gittiğimizi düşünmek için iyi nedenler var - hala bu yoldayız, belki de yılın başında birçok kişinin düşündüğünden biraz daha yavaş ve biraz daha engebeli. Ancak bu yol hakkında çok fazla belirsizlik var. Ve hazırlıklı olmamız gereken başka yollar da hayal edebiliyorum. Enflasyonla ilgili yukarı yönlü risklerden endişe duymaya devam ediyorum" dedi.

"Para politikası için belirli bir patikaya kilitlenmememiz gerçekten önemli" diye konuşan Logan, "Bence faiz indirimlerini düşünmek için henüz çok erken. Tüm seçenekleri masada tutmamızın ve esnek olmaya devam etmemizin gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum, böylece veriler geldikçe izleyebiliriz ve finansal koşulların nasıl geliştiğini ve verilerin bütününe nasıl tepki verdiğini izleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Çin'de imalat sektörü aktivitesi yavaşladı

 

NY Fed Başkanı Williams: Enflasyon yüksek ama yılsonunda düşecek

 

IIF: Türkiye'ye yabancı sermaye girişinin 2025'te artması bekleniyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)