BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed faiz için adım atacak----

Fed faiz için adım atacak

Fed faiz için adım atacak
21 Ağustos 2013 - 20:59 www.finansgundem.com

ABD'de Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) tutanakları yayınlandı

ABD'de Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) 30-31 Temmuz tarihlerinde yaptığı toplantınırn bugün açıklanan tutanakları, FED'in tahvil alım programında değişiklik konusunda Komite üyelerinin kafalarını nkarışık olduğunu gösterdi. Tutanaklar FED'in aylım 85 milyar Dolar olan tahvil alımlarını nne zaman azaltılmaya başlanacağı konusunda net bir sinyal vermiyor.
Tutanaklar, FOMC üyelerinin tahvli alımlarının azaltımına ne zaman başlanacağı konusunda görüş ayrılığı içinde olduklarını ortaya koyuyor. Birkaç üye yakın zamanda harekete geçilmesini isterken, birkaç üye de daha ihtiyatlı olunması gerektiğini savunuyor.
Tutanaklar ayrıca Komite üyelerinin ekonomik görünüm konusunda bir yıl öncesine göre hafif şekilde daha karamsar göründüklerini de ortaya koyuyor. Yetkililer, son ekonomik verileri karışık olarak ifade ediyorlar.
Tutanaklar, Temmuz ayı itibariyle FOMC üyeleri arasında tahvil alım programında ilk azaltımın zamanlaması konusunda hala bir konsensüs oluşmadığını gösteriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)