BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFBI: DEAŞ kiliselere saldıracak----

FBI: DEAŞ kiliselere saldıracak

FBI: DEAŞ kiliselere saldıracak
25 Aralık 2016 - 08:41 www.finansgundem.com

FBI: DEAŞ ABD’deki kiliselere saldırı düzenleyecek

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) terör örgütü DEAŞ'ın ülke genelindeki Noel kutlamalarını fırsat bilerek saldırılar planladığını açıkladı. FBI'nın yerel güvenlik birimlerine yönelik yayımladığı uyarı bülteninde DEAŞ'ın web sitelerinde üyelerine özellikle tatil için seçilen bölgelerde ve Noel törenlerinin düzenlendiği bazı kiliselere saldırı yapması çağrısında bulunduğu belirtiliyor. FBI'nın saldırı planlarının doğruluğunu teyit etmek için soruşturma başlatıldı. Öte yandan Berlin'de bir Noel panayırına kamyonuyla girerek 12 kişinin ölümüne neden olan, DEAŞ mensubu Anis Amri'nin vurularak öldürülmesinin ardından Avrupa ülkeleri, DEAŞ'ın tatilleri kana bulama tehdidi yüzünden güvenlik önlemlerini üst seviyeye çekti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kırmızı Bülten26 Aralık 2016 00:52

    Türkiye rusya iran bşr oldu. Abd saf dışı kaldı. Şimdi emrindeki Deyyus Anonim şirketi(DeAŞ) ın müdürüne happy krismiss bir iki klisecik bombalada banada bahane olsun. Ulan na şerif batı ne zamandan beri deaş senin kontrolün dışına çıktıda kiliseye kendi başına bomba atsın senden habersiz.