<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFatih Terim'den ManU uyarısı----

Fatih Terim'den ManU uyarısı

Fatih Terim'den ManU uyarısı
13 Eylül 2012 - 07:06 www.finansgundem.com

İmparator dünkü idmanda futbolcularına neler söyledi

Bu yıl uzun bir aradan sonra ilk kez Avrupa futbolunun zirvesi olan Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek G.Saray’da tekknik direktör Fatih Terim, dünkü idmanda futbolcularını uyardı. 1996-2000 yıllarında Avrupa’da ve ligde fırtına gibi esen sarı-kırmızılıların başında takımını başarıdan başarıya koşturarak ‘İmparator’ lakabını alan kurt hoca, toplantıda Devler Ligi’ndeki Manchester United maçından önceki Antalya maçında oyuncularının rehavete kapılmamasını istedi.
TECRÜBELERİNİ öğrencileriyle paylaşan Terim, “Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmanın heyecanını yaşadığınızı tahmin edebiliyorum, Fakat önce, hafta sonu ligde Antalyaspor karşısına çıkacağız. Akıllarınız Manchester maçında olabilir ve hepiniz bu maçta oynamak istiyor olabilirsiniz. Fakat Manchester maçında forma isteyen, kendini Antalya karşısında kanıtlamalı” dedi.
KIRMIZI Şeytanlar’dan gelen sakatlık haberlerinin kendilerini rahatlatmaması gerektiğini de vurgulayan Fatih Hoca, “Kagawa, van Persie, Wayne Rooney çok önemli oyuncular ama Manchester United üç kişiden ibaret bir takım değil” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)