BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFahriye-Burak çiftine 4 milyon $ teklif----

Fahriye-Burak çiftine 4 milyon $ teklif

Fahriye-Burak çiftine 4 milyon $ teklif
02 Eylül 2016 - 11:21 www.finansgundem.com

Arap bir firma, Fahriye-Burak çiftinin ‘Barbie ve Ken’ gibi bebeklerini yapmak için ikiliye 4’er milyon dolar teklif etti.

Arap girişimci, Barbie ve Ken gibi oyuncak bebekleri yapılacak Evcen ile Özçivit'e de 4'er milyon dolar yani yaklaşık 12 milyon lira teklif etti. Teklife sıcak bakan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in başka markalarla sözleşmeleri devam ettiği için anlaşmaya şimdilik imza atmadığı öğrenildi. Son iki Reklam filminden yaklaşık 3 milyon lira kazanan Fahriye Evcen'le Ortadoğu'daki National Bank Dubai'nin 1 buçuk milyon dolarlık anlaşmasını kabul eden Burak Özçivit, bu teklifi de kabul etmesi durumunda yüklü bir servet kazanacak. Yer aldıkları diziler ve reklam kampanyalarıyla Türkiye başta olmak üzere Ortadoğu'da da büyük yankı uyandıran ünlü çiftin anlaşmaya önümüzdeki aylarda imza atacağı öğrenildi. (Takvim)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)