BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivEuromaster’dan aracınıza ücretsiz check-up hizmeti----

Euromaster’dan aracınıza ücretsiz check-up hizmeti

Euromaster’dan aracınıza ücretsiz check-up hizmeti
28 Eylül 2016 - 12:23 www.finansgundem.com

Okullarında açılmasıyla trafiğin oldukça arttığı şu günlerde yola sorunsuz ve güvenle devam edebilmek, araç arızalarından kaynaklanabilecek kaza riskini en aza indirmek için neler yapmak gerekir?

Aracınıza düzenli olarak yaptıracağınız bakımlar ve kontrollerle kaza riskini en aza indirebilir, bakımı yapılmamış veya zamanında değişmemiş parçaların ileride daha büyük masraf çıkarmasını önleyebilirsiniz.

Euromaster uzmanları, yaz aylarında araçla yapılan uzun seyahatlerden sonra, kışa girmeden araç bakımının önemi konusunda sürücüleri uyarıyor: Tatil dönüşü aracınıza ücretsiz 11 Nokta Kontrolü yaptırmayı unutmayın!

11 Nokta kontrolü nedir?

11 Nokta Kontrolü, Euromaster Servis Noktaları’nda ücretsiz sunulan bir check-up sistemidir. Bu hizmet kapsamında lastikler, farlar, silecekler, egzoz, fren sistemi, fren hidroliği, akü, sıvılar, klima, amortisör ve ön düzen ayarı olmak üzere aracınızın tam 11 önemli noktası kontrol ediliyor ve bu kontroller için hiçbir ücret talep edilmiyor.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen sürücüler, Euromaster’ın internet sitesinden kendilerine en yakın Euromaster Servis Noktası bilgilerine ulaşabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)