BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEUROBANK TEKFEN'İN YENİ TRANSFERİ KİM?----

EUROBANK TEKFEN'İN YENİ TRANSFERİ KİM?

EUROBANK TEKFEN'İN YENİ TRANSFERİ KİM?
29 Aralık 2008 - 02:51 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz günlerde Fortis'ten Bülent Nur Özkan'ı transfer eden Eurobank Tekfen, geçen hafta da Garanti'den birini transfer etti. Ekonomist Dergisi'nde yer alan bu transfer kim?

Eurobank Tefken bu kez Garanti’den transfer yaptı Mehmet Sönmez’in gelmesinden sonra yeniden yapılanan Eurobank Tekfen’de transferler bitmiyor. Kasım ayı içinde Fortis’ten Bülent Nur Özkan’ı transfer eden banka, geçen hafta da Garanti Bankası’ndan bir transfer yaptı. Garanti Bankası'nın Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Pazarlama Birim Müdürü Şebnem Dönbekçi, genel müdür yardımcısı olarak Eurobank Tekfen’e transfer oldu. Edindiğim bilgilere göre Osmanlı Bankası kökenli olan Dönbekçi ile Mehmet Sönmez, Osmanlı Bankası’nda birlikte çalışmışlar. Dönbekçi, Sönmez’in Osmanlı Bankası’nda bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcılığı yaptığı dönemde Sönmez’e bağlı olarak çalışmış. İkilinin yolu uzun bir aradan sonra bu kez Eurobank Tekfen’de tekrar kesişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)