BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEuro dolar karşısında güçleniyor----

Euro dolar karşısında güçleniyor

Euro dolar karşısında güçleniyor
22 Mart 2013 - 17:07 www.finansgundem.com

Güney Kıbrıs'a yönelik iyimserlik, euro/dolar paritesini 1.30'a yükseltti

Uluslararası piyasada avro/dolar paritesi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin AB ile yardım koşulları konusunda anlaşma yapabileceğine yönelik iyimserlikle yükselişe geçti.
Güne 1,29 seviyelerinden başlayan parite, Almanya'da açıklanan IFO endeksinin beklentilerin altında gelmesiyle gün içinde 1,2888'e kadar geriledikten sonra 1,29 üzerinde dengelendi. Son bir saatte ise Güney Kıbrıs'ın AB ile anlaşacağına yönelik iyimserliğin artmasıyla yükselişe geçen parite, en yüksek 1,3003'ü gördü ve bu dakikalarda 1,2990 seviyelerinden işlem görüyor.
Analistler, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile ilgili gelecek haber ve açıklamaların paritenin yönü üzerinde ana belirleyici olmaya devam edeceğini belirtiyor. Teknik olarak paritenin 1,30 seviyesinin direnç konumuna geldiğini ifade eden analistler, bu seviyenin üzerinde pozitif görünümün artabileceğini kaydediyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)