BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEski bankacı İvana'dan sonra ülkeyi terk etti----

Eski bankacı İvana'dan sonra ülkeyi terk etti

Eski bankacı İvana'dan sonra ülkeyi terk etti
07 Nisan 2015 - 07:36 www.finansgundem.com

Eski bankacı Sinan Akıman, İvana Sert ile ayrıldıktan sonra Türkiye'yi, hatta kıtayı terk ettiği öğrenildi

Eski bankacı Sinan Akıman'ın adı İvana Sert ile yaşadığı sancılı ilişki ile sıkça duyuldu. Bir ayrılan bir barışan çift evlilik kararı almalarının hemen ardından yine ayrıldıklarını duyurmuştu. Sabah yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde Sinan Akıman'ın bu ayrılık sonrasında Türkiye'yi terk ettiğini yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı;

Yurdal Sert'ten Eylül 2013'te boşanan İvana Sert, Mayıs 2014'te Sinan Akıman ile flört etmeye başlamıştı. Ancak daha cicim aylarını yaşarken nişanlanan, ardında da hemen evlilik hazırlıklarına başlayan aceleci aşıkların ilişkisi; başladığı gibi hızlıca bitmişti.

İvana Sert ile flört ettikleri dönemde 'Kocam' dediği Sinan Akıman'ın ayrılığı pek de hoş olmamış; birbirleri hakkında demedikleri kalmamıştı.

Öğrendim ki; Akıman, Sert ile ayrılığının ardından araya mesafe koymak için Türkiye'yi, hatta kıtayı terk etmiş! Los Angeles'a yerleştiğini öğrendiğim Akıman, uzun bir süre de Türkiye'ye uğramayı düşünmüyormuş!
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)