BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisESER ilk toplantısını yaptı ----

ESER ilk toplantısını yaptı

ESER ilk toplantısını yaptı
24 Haziran 2012 - 13:01 www.finansgundem.com

Entellektüel Sermaye Gelişim Derneği (ESER), ilk toplantısını dün Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampusünde yaptı.

Türkiye’nin 2023 vizyonu çerçevesinde, öncü sektörlerin entelektüel sermaye modellerini tasarlamak, geliştirmek ve toplumu bu konu da bilgilendirmek adına her türlü oluşuma öncülük etmek” vizyonu ile kurulan Entelektüel Sermaye Gelişim Derneği (ESER) ilk geniş katılımlı etkinliğini 23 Haziran 2012 cumartesi günü düzenledi. Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampusünde yapılan toplantıda Derneğin Başkanı, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Docent. Dr. Tunç Bozbura amaç, hedef ve vizyonlarını içeren bir sunum yaptı.
Konuşmasında var oluş nedenlerini, “Toplumların entelektüel sermayelerini geliştirmelerine liderlik etmek “ olarak tanımlayan Bozbura, Derneğin logosunun bilgeliğin (wisdom) sembolü baykuş ve bilgeliğin rengi olan mor ile betimlediklerini, ülke için kalıcı eserler oluşturmak amacıyla derneğin ismini “ESER” olarak belirlediklerini ifade etti.
Entelektüel sermayenin önemli olduğu Banka-Finans, Telekom, Parekende, Enerji, İlaç, Telekom, Eğitim, Kamu ve IT gibi sektörlerde araştırmalar ve ölçümler yapmayı hedefleyen Derneğin üyeleri de anılan sektörlerde yer alan üst düzey yöneticiler, İnsan Kaynakcıları ve akademisyenlerden oluşuyor. Derneğin Yönetim kurulu üyeleri arasında eski İşkur Başkanı Necdet Kenar, İlham Süheyl Aygül, Oğuz Erdoğan, Yıldırım Ulusoy, Nazlı Soydan ve İzzetiye Keçeci gibi farklı sektörlerden isimleri bulunuyor.
Yaklaşık 50 üyenin katıldığı toplantının ardından Boğaz'da tekne turu yapıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)