BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErzurum'da 12 kişi mantardan zehirlendi----

Erzurum'da 12 kişi mantardan zehirlendi

Erzurum'da 12 kişi mantardan zehirlendi
27 Temmuz 2024 - 18:34 www.finansgundem.com

Erzurum’da 12 kişi, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Tedavi edilen 12 kişinin mantar yedikten sonra rahatsızlandıkları öğrenildi

Erzurum'da doğadan toplanan mantardan zehirlenen 12 kişi, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Şükrüpaşa Mahallesi'nde ikamet ettiği belirlenen farklı ailelerden 9'u kadın 12 kişi, sokak satıcısından aldıkları mantarı yedikten sonra rahatsızlandı.

Zehirlendikleri değerlendirilen 12 kişi, Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil yoğun bakımda gözetim altına alındı.

Atatürk Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mevlana Gül, gazetecilere, hastaların 96 saat gözetim altında tutulacağını söyledi.

Mantar alırken dikkatli olunması gerektiğini belirten Gül, "Şu an yoğun bakımda 12 hastayı mantar zehirlenmesi açısından takip ediyoruz. Şu anda henüz böbrek, karaciğer yetmezliği yaşayan bir hastamız yok, uygun antidot tedavisiyle takip ediyoruz. Her şey kontrol altında ama ilerleyen saatlerde neler gelişebileceğini tahmin edemiyoruz" dedi.

Tayland'da 6 kişi siyanürle zehirlendiTayland'da 6 kişi siyanürle zehirlendi

Fazlası zehirleyebilir, kalp ve böbreklerde hasara yol açabilir!Fazlası zehirleyebilir, kalp ve böbreklerde hasara yol açabilir!

Çinli oyun şirketi yöneticisi, şirketin kurucusunu zehirledi! Çinli oyun şirketi yöneticisi, şirketin kurucusunu zehirledi!

ABD’de bir ilk: Nitrojen gazıyla zehirleyerek idamABD’de bir ilk: Nitrojen gazıyla zehirleyerek idam

Navalni'nin ölümüyle ilgili yeni iddia: Putin'den zehirli hediye!Navalni'nin ölümüyle ilgili yeni iddia: Putin'den zehirli hediye!

Airbus'ın Noel yemeğinde skandal! 700 çalışan zehirlendiAirbus'ın Noel yemeğinde skandal! 700 çalışan zehirlendi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)