BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErman Toroğlu'nu çileden çıkaran görüntü----

Erman Toroğlu'nu çileden çıkaran görüntü

Erman Toroğlu'nu çileden çıkaran görüntü
20 Kasım 2012 - 07:25 www.finansgundem.com

Galatasaray taraftarlarının Manchester United takımının gelişi sırasında havalimanında taşkınlık çıkarması Erman Toroğlun'u çileden çıkardı

TV8'de yayınlanan Telegol yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu havaalanında olay çıkaran Galatasaray taraftarını sert bir dille eleştirdi. Eleştirinin dozunu kaçıran Toroğlu canlı yayında şok sözler sarf etti.
Atatürk Havalimanı'nda M. United takını karşılayan ve olay çıkaran Galatasaray taraftarına "Hayvan" diyen Erman Toroğlu, Galatasaray 'ın Şampiyonlar Ligi'nden en edilmesi gerektiğini söyledi.
"Kimse bana bu görüntüler Galatasaray 'ı bağlamayacağını söylemesin. Bu görüntüler Galatasaray 'ı köküne kadar bağlar" diyen Toroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"UEFA 'nın yerinde olsam yarın sabah Manchester United takımını geri çağırırdım. Galatasaray 'ı da askeri 2 yıl Avrupa Kupalarından men ederdim. Ama hangi UEFA? Şike olayında kalçası, başı oynayan UEFA bu olayı yapabilir mi? Bu olay Şampiyonlar Ligi'ne lekedir. Bunu yapanlar hayvandır! Bu hayvanlar beni dava edebilirler. Bunlara hayvan diyerek, hayvanlara hakaret etmiş olurum. Bu olayları çıkaranlar Türkiye 'nin imajını yerlerde süründürüyorlar."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)