BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErkin ile Ovalı'nın nikah tarihleri belli oldu----

Erkin ile Ovalı'nın nikah tarihleri belli oldu

Erkin ile Ovalı'nın nikah tarihleri belli oldu
09 Aralık 2016 - 11:14 www.finansgundem.com

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı ve Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin'in nikah tarihleri belli oldu

Şükran Ovalı ve Caner Erkin, 2 Ocak 2017'de İtalya'daki düğünlerini önce iptal etti. Ancak çift, işlemlere hız verince yeniden bu tarihte karar kıldı. Güzel oyuncu Şükran Ovalı'yla Caner Erkin, 2 Ocak 2017'de İtalya'da gerçekleşmesi planlanan nikahı aile bireylerinin vize işlemlerinin yetişmemesi üzerine ileri bir tarihe ertelemişti.

ERKİN, OVALI'NIN ÜZÜLMESİNE DAYANAMADI

Düğüne katılacak davetli sayısında da anlaşmazlık yaşayan ikili, pürüzleri gideremeyince "İki ayağımız bir pabuca girmesin" diyerek nikahı iptal etti. Roma'daki nikah için uçak ve otel rezervasyonlarını da yapan Beşiktaşlı yıldız, yaşanan aksaklıklar yüzünden aşkının üzülmesine daha fazla dayanamadı.

HAZIRLIKLARI BİR AN ÖNCE TAMAMLADILAR

Bunun üzerine Erkin, tüm sorunları gidermek için işlemleri hızlandırdı. yeni yılın ilk nikahı Caner Erkin'le Ovalı'nın Roma Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikahı için tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla ikili, rahat bir nefes aldı.

2 OCAK'TA EVLENİYORLAR

Herkesin imrendiği aşklarını nikah masasına taşıyacak çift, yakın çevrelerine "Hazırlıkların yetişemeceğini düşününce önce nikahı erteledik ama baktık ki işlemler hızlandı biz de yeniden istediğimiz ilk tarih olan 2 Ocak'ta karar kıldık" dedi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup09 Aralık 2016 13:47

    Oyuncu futbolcuyla beraber evlilik oynayacaklar, para için olduğu açıkça belli kısa zamanda magazin gündeminde yer alacak çalkantılı bir ilişki ve dedikodu malzemesi olmaya namzet bir evlilik...

  • misafir09 Aralık 2016 11:53

    gerçekten çok önemli..en çok bunu merak ediyordum,acaba ne zaman nikah :)