BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErkekler kadınların tacizinden şikayetçi----

Erkekler kadınların tacizinden şikayetçi

Erkekler kadınların tacizinden şikayetçi
01 Ocak 2016 - 15:15 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan'da bir alışveriş merkezinde erkekler, kadınların kendilerine laf atmasından ve taciz etmesinden şikayetçi oldu.

Suudi Arabistan’ın Cidde kentindeki en büyük alışveriş merkezlerinden birinde, erkekler, kadınların kendilerine laf atmasından ve taciz etmesinden şikayetçi oldu. Erkekler, kadınların kendilerini takip ettiğini aktardı.

Independent’ın haberine göre, bugünde kadar ismi verilmeyen alışveriş merkezinde 16 kez kadınların erkeklere taciz ettiği vakalar yaşandı. Alışveriş merkezinin güvenlik kamerasının da erkeklerin iddialarını doğruladığını belirten yetkililer, videoların inceleme için polise verildiğini aktardı.

Saudi Gazette, erkeklerin “toplumda damgalanmamak için” resmi olarak şikayetçi olmadığını kaydetti. Gazetenin röportaj yaptığı erkekler, çözümün, “kadınlara daha da sert cezalar vermek” olduğunu söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)