BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisErgun Özen emekli mi oluyor?----

Ergun Özen emekli mi oluyor?

Ergun Özen emekli mi oluyor?
14 Eylül 2009 - 11:42 www.finansgundem.com

Borsadan aldığı Garanti Bankası hisselerinden bir servet kazanan Ergun Özen’in emekliliğe ayrılacağı söylentileri artık her platformda sesli olarak dile getiriliyor. Peki Özen bu iddialara nasıl yanıt veriyor?

2000 yılında Garanti Bankası Genel Müdürlük koltuğunu Akın Öngör’den devralan Ergun Özen’in görevinden ayrılacağı dedikoduları finans piyasalarında usun süredir dile getiriliyor. Geçtiğimiz günlerde bu iddialara “Emeklilik tarihime Ferit Bey karar verir” diyen Özen, Habertürk Ekonomi Müdürü Özlem Dalgaya ise iddialarla ilgili şu yanıtı verdi: “Ayrılacağım yönündeki iddialar benim de kulağıma geldi. Nereden çıktı bu dedikodu anlamadım. Bir banka yöneticisinin en verimli çağındayım. Emekli olmaya da şu an niyetim yok.” Ancak, borsada kısa vadede 1.5 milyon liraya yakın para kazanan Özen’in dediği gibi kararı Ferit Bey verecek!
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)