BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisErgo'dan acentelere üç aşamalı komisyon----

Ergo'dan acentelere üç aşamalı komisyon

Ergo'dan acentelere üç aşamalı komisyon
15 Şubat 2010 - 14:23 www.finansgundem.com

Ergo Emeklilik bu yıl acenteleri komisyona boğacak. Şirketin aldığı kararlara bakılırsa Ergo Emeklilik bireysel satış ekibi ile acentelere üç aşamalı komisyon ödeyecek. Ve bu sistemin sektörde ilk kez uygulandığı söyleniyor.

Bu yıl Ergo Emeklilik acenteleri, Hayat ve Bes sigortalarındaki satışları için her yıl aldıkları normal komisyonlara ek komisyonlar alacaklar. Ayda 5 adetin üzerinde satış yapan acentelere normal komisyona ek olarak, "performans" komisyonu ödenecek. Böylece acente ilk aylık tahsilatın yüzde yüzünü komisyon olarak alabilecek. Performansı yüksek olan acentelere ise ise Ergo Emeklilik, normal komisyonların haricinde ofis kirası ve araç sağlama gibi destekler de verecek. 2010 yılı itibariyle sektörde ilk kez uygulanan bu bu sistem ile Ergo Emeklilik'in ocak ayı itibariyle satış hedeflerini yüzde yüzün üzerinde gerçekleştirdiği söyleniyor. Performansı yüksek acenteler de üç aşamalı prim alıyor. Finans Gündem'e gelen haberlere göre bu uygulama şirket içiresinde "Kazandır, kazan" ilkesi ile anlatılıyormuş. Ve tüm acenteler arasında yayılıyormuş. (FİNANS GÜNDEM)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)