BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın takas teklifine ABD'den yanıt----

Erdoğan'ın takas teklifine ABD'den yanıt

Erdoğan'ın takas teklifine ABD'den yanıt
29 Eylül 2017 - 07:26 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Papaz Brunson ile Gülen'in takas önerisi için açıklama yaptı

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de yaklaşık bir yıldır hapiste bulunan Papaz Brunson ile Fethullah Gülen’in ’takas edilmeleri’ hakkındaki önerisi ile ilgili olarak "Böyle bir yola girebileceğimizi hayal bile edemiyorum" dedi.

Nauert, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in iadesi talebinin Türk hükümeti tarafından 'birkaç kez yapıldığını' kaydettikten sonra "Biz halen Türk hükümetinin bize sunduğu materyalleri değerlendirmeye ve bakmaya devam ediyoruz. Bu konuda bir yeni gelişme yok. Papaz Brunson’a gelince, Papaz Brunson’ı yurduna getirmek bizim için çok ciddi bir konu. Bu konuyu Başkan Trump da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok uzak olmayan bir zamanda, BM Genel Kurulu sıralarında New York ziyaretinde tekrar gündeme getirdi. Dışişleri Bakanlığı da Papaz Brunson ile yakından irtibatta. En son Eylül 18’de ziyaret edildi. Biz halen onun serbest bırakılması için uğraşıyoruz. O Türkiye’de haksız yere hapsedildi" dedi. (Hürriyet / Nafiz Albayrak)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vladimir29 Eylül 2017 11:26

    demek ki ülkemizde tutuklu olan o rahibi suçsuz yere içeri almışız, yani rehin almışız da takas teklif ediyoruz. cidden koskoca Osmanlının torunları olarak ülkemize çok yakışmış. bravo diyorum.