BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın evine şok işgal!----

Erdoğan'ın evine şok işgal!

Erdoğan'ın evine şok işgal!
21 Haziran 2013 - 09:04 www.finansgundem.com

Gezi Parkı protestoları sırasında Başbakan Erdoğan'ın evine üç bin kişilik bir grubun saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi

Taksim Gezi Parkı protestolarını çevre eyleminden çıkarıp sokakları terörize eden marjinal grupların, 1 Haziran'da yapmak istedikleri eş zamanlı baskın son anda önlendi. Başbakan'ın Ankara ve İstanbul'da kullandığı çalışma ofisi ve konutuna eş zamanlı olarak girmek isteyen eylemcilerin burada fotoğraf çektirerek, Türkiye'yi uluslararası arenada zor duruma düşürmeyi amaçladıkları öğrenildi.
Gezi Parkı olaylarının en şiddetli yaşandığı 1 Haziran gecesi eylemcilerin tek hedefinin Başbakanlık Konutu'nun yanı sıra Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki evi ve Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nin işgal girişimi olduğu belirtildi. İstihbarat raporlarına yansıyan satırlarda, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki ikametine yürümek isteyen bir grubun motorize Yunus ekipleri tarafından son anda engellendiği belirtildi.
EŞ ZAMANLI İŞGAL PLANI
Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre Başbakan Erdoğan'ın Tunus, Fas ve Cezayir'e başlattığı gezi sırasında şiddetlenen Gezi Parkı eylemleri sırasında, bazı grupların eş zamanlı olarak Çankaya'da bulunan Başbakanlık Konutu ve Beşiktaş'taki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nin yanı sıra Keçiören'deki evinin de işgal edilme girişimi Başbakan'a rapor edildi. İstihbarat birimlerinin çalışmaları sonrası hazırlanan raporda, Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki evinin de işgal edilerek çekilen fotoğrafların hem sosyal medya hem de yabancı basına servis edilerek sivil darbe planlandığı anlatıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)