BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Redhack cevabı----

Erdoğan'dan Redhack cevabı

Erdoğan'dan Redhack cevabı
23 Mayıs 2013 - 19:50 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Reyhanlı saldırılarına ilişkin soruları yanıtladı

İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
'SIZDIRILAN İSTİHBARAT RAPORU'
"Bu hackerler, buna benzer konular istihbaratın yakından ilgilendiği takip ettiği konular. Ve bu konularda da şu örgüt bu örgüt gibi yakıştırmaların nihai neticesi alınmadan açıklaması bu tür örgütlerin propagandasına yarar."
"Medya olarak bunlara itibar etmeyin. Elinizde belge varsa bunları kullanın. Aksi, farkında olmadan teröre destektir. Bu destekleri bunlara vermeyelim."
"Bu sürecin içinde gerek Suriye'ye karşı verdiğimiz mücadelede adımları el birliğiyle atmalıyız. Güç birliğine ihtiyacımız var. Bunlara itibar etmezsek iyi olur diye düşünüyorum."
'KILIÇDAROĞLU'NA TAZMİNAT DAVASI'
"Kendimi ana muhalefet partisi genel başkanının muhatabı olarak görmüyorum. Kendisine gerekli cevabı avukatlarım hukuk devleti içinde veriyorlar. Tazminatsa tazminat."
"Kayseri belediye başkanım sucuk festivali yaptı. Ben de Sultanahmet meydanı ya da uygun bir meydanda bunun değerlendirmesini yapacağım. Havuz biraz dolsun."
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)