BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisErdoğan'dan medya patronlarına sert mesaj----

Erdoğan'dan medya patronlarına sert mesaj

Erdoğan'dan medya patronlarına sert mesaj
26 Şubat 2010 - 12:22 www.finansgundem.com

Erdoğan: "Bunu yazan gazetecilerin patronlarına sesleniyorum. Ne yapım köşeyazarı hakim olamıyorum diyemezsin, sorumlusu sensin. O gazetecinin maaşını sene veriyorsun. Bir taraftan maaşlar niye böyle diyeceksin, sonradan ekonomiyi çökertmeke için uğraşacaksın"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu: Yanlışlıkları alkıişlayan siyasetçiler sandıkta millete hesap verirler. Sancılı bir süreçtir. Zamanında seçim yapmasını Türkiye'de öğreniyor. Bunu ispat ettik, ikincisini de yapacağız. Yargıya yerdımcı olmak görevimiz. Yargıdan rica ediyoruz, lütfen yürütmeye müdahele etmeyiniz. Yürütmenin hakalarına saygılı olunuz. Yürütme sadece bakanlıklar değil, bağımsız kurullar var. Yargı, onların da yasayla verilmiş haklarına saygılı olsun. Medyanın tahriklerine gelmeyeceğiz. Cumhurbaşkanın başkanlığında üçlü zirve yaptık. Ona bile öyle çirkin yırumlar yapıyorlar. Cumhurbaşkanı'nın Başbakan'la Genelkurmaybaşkanı ile görüşmesi garip bir şey mi? Bunu yazan gazetecilerin patronlarına sesleniyorum. Ne yapım köşeyazarı hakim olamıyorum diyemezsin, sorumlusu sensin. O gazetecinin maaşını sene veriyorsun. Bir taraftan maaşlar niey böyle diyeceksin, sonradan ekonomiyi çökertmeke için uğraşacaksın. Bu ülkeyi germeye hakları yoktur. bunlar edebe adaba uymaz. Herkes fikrini söylemekte serbesttir ama bu insanlara kalemleri teslim edenler kusura bakma sana burada yer yok demelidir. Geçen hafta 2 arkadışımızın sarf ettiği sözler kabul edilebilir değil. Bu ifadelere karşı kendilerini disipline sevkettik. Bu sözler partimizin ve hükümetimizin uygulamasını yansıtmıyor. Lütfen ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)