BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan IŞİD'e: Sabrımız tükeniyor----

Erdoğan'dan IŞİD'e: Sabrımız tükeniyor

Erdoğan'dan IŞİD'e: Sabrımız tükeniyor
11 Temmuz 2014 - 22:48 www.finansgundem.com

​Başbakan Tayyip Erdoğan Yeşilay derneğinin iftarında Irak'taki rehinelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Tayyip Erdoğan Yeşilay derneğinin iftarında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

“Bonzai diye bir şey çıktı. Bir ulusun yok olması söz konusu. Çocuklarımızın, gençlerimizin sağlığını önemsiyorum. Mücadeleden asla taviz vermeyeceğim.”

“Uyuşturucuya karşı formül madden olduğu kadar manen de güçlü bir gençlik yetiştirmektir. Bu konuda politikalarımızı harekete geçireceğiz.”

NARGİLE NASIL ZARARLI OLMAZ?
“Bir de ehli keyf var. Onlar da tutturmuş nargilenin zararı yok diye. Nasıl zararı olmaz? Sigaradan daha zararlı. Derinden derinden götürüyor. Bağımlılık hak ve özgürlük konusu olamaz. Biliyorum medya mensupları yarın bana buradan çakarlar ama ben milletimi seviyorum. İnsanın kendine zarar verme özgürlüğü olamaz.”

“Cumhurbaşkanlığına farklı bir pencereden bakıyorum. Çankaya Köşkü’ne sıkışıp kalan bir cumhurbaşkanı perspektifinin ülkemizin ihtiyaçlarını karşılamayacağını düşünüyorum.”

ISRAİL'E DUR
“Ey İsrail, eğer Türkiye ile bir normalleşme süreci yaşamak istiyorsan, bir bu kara harekatından vazgeçmen, iki bu bombardımanı durdurman gerekir.”

IŞİD'E: ARTIK BIRAK
“Irak’taki rehine kardeşlerimizin kurtulması için sabırla bekliyoruz ama artık sabrımız tükeniyor. Buradan IŞİD örgütüne de sesleniyoruz. Artık bu bizim konsolosluk görevlilerimizi, aralarında çocuklar var, bayanlar var, artık bırakmaları gerekir.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)