BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Artık metal yorgunluğu yok----

Erdoğan: Artık metal yorgunluğu yok

Erdoğan: Artık metal yorgunluğu yok
24 Mart 2018 - 13:38 www.finansgundem.com

Erdoğan, "Artık metal yorgunluğu yok. Afrin ile beraber şimdi diriliş hareketi yeniden başladı" ifadelerini kullandı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak üzere gittiği Samsun'da halka hitap etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında "Ne dedik, inlerine kadar kovalayacağız. Kovaladık mı, Gabar'da kovaladık. Cudi'de kovaladık. Tendürek'te kovaladık. Kovalamaya devam ediyoruz. Suriye'ye kaçtılar yine kovaladık. Fırat Kalkanı Harekatı ile kovaladık. Afrin'de kovaladık. Artık metal yorgunluğu yok. Afrin ile beraber şimdi diriliş hareketi yeniden başladı" dedi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi24 Mart 2018 21:40

    Bak bak koskoca akp de metali yorulan birkaç belediye başkanı bir kaç il başkanı imiş !!! Allahini seven söylesin akp de il kongreleri nasıl yapılıyor ? Genel başkan gösteriyor delegeler seçiyor 2. Aday bile yok !!! Bumu demokrasi ? Bu mu milli olmak bumu başarıyı ödüllendirmek ? Herkese 3 dönem kuralı var ona yok !!! Yemin ediyorum akp aynı ağa lık sistemi gibi yönetiliyor. Cumhurbaşkanlığı akp nin ön bahçesi mhp arka bahçesi. Herkes birgün gerçeği görecek ama iş işten çoktan geçti.

  • Oktay24 Mart 2018 18:57

    Metal yorgunlugu bahane refarandumda hayır çıkan şehirlerin belediye başkanlarını alaşağı etmek şahane.

  • Have you met Ted24 Mart 2018 14:40

    Ankara İstanbul bolu vs belediye başkanları demokrasiye aykiri sekildre tehditle istifa ettirilince metal yorgunluğu bitmiş. Bak sen şu işe.