BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisErdem Başçı’ya Borsa İstanbul desteği----

Erdem Başçı’ya Borsa İstanbul desteği

Erdem Başçı’ya Borsa İstanbul desteği
07 Eylül 2013 - 13:59 www.finansgundem.com

BİST Başkanı Turhan, Merkez Bankası Başkanı’na sahip çıktı

Borsa İstanbul (BİST) Başkanı İbrahim Turhan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'ya sahip çıktı. Turhan, Başçı'nın geçen haftaki açıklamalarına değinerek, "Biz fanus içerisinde yaşamıyoruz. Merkez Bankası Başkanımız o konuşmayı yaparken, aynı zamanda Avrupa'da çok sert bir hareket oluyordu. Borsada inişe ya da çıkışa hangi spesifik olayın sebep olduğunu tespit etmek benim kabiliyetlerimin ötesinde. 'Borsa şu sebepten indi, bundan çıktı' diye kesinlikle görebilen birisi varsa ben onu tebrik ederim" diye konuştu. 
Turhan, Mısır Borsası'yla yapılan işbirliği projesinde yaşanan gecikmeye ilişkin de şunları söyledi: "Her iki borsa gerekli altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Bunun için piyasa katılımcılarının, aracı kurumlarının da hazır olması lazım. O noktada henüz daha istediğimiz seviyede değiliz. Piyasanın hazır olmasını bekliyoruz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)