BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErcan Saatçi çekti, ünlü isim oynadı----

Ercan Saatçi çekti, ünlü isim oynadı

Ercan Saatçi çekti, ünlü isim oynadı
05 Ağustos 2024 - 10:09 www.finansgundem.com

Sosyetenin ve iş dünyasının ünlü ismi Metin Şen artist oldu! Şen, 35 yıllık dostu ünlü müzisyen Ercan Saatçi’nin çektiği sinema filminde rol aldı.

İş dünyasının ve sosyetenin tanınmış ismi Metin Şen ile ünlü müzisyen Ercan Saatçi’nin yolları bu kez sinemada kesişti. 35 yıllık dostunun ısrarına direnemeyen Şen, yapımcılığa soyunan Saatçi’nin çektiği filmde rol aldı. Sabah yazarı Bülent Cankurt, ünlü iş adamının “Leydi Di”deki artistliğini köşesine taşıdı. İşte o yazı...

“Sosyetenin ve iş dünyasının ünlü ismi Metin Şen, artist oldu! Evet yanlış okumadınız; Metin Şen, sanat dünyasına transfer oldu ve bir sinema filminde rol aldı. "Bu artistlik nereden çıktı" diye merak edip aradığım Metin Bey, "Dost hatırına..." dedi.

Metin Bey'in 35 yıllık dostu olan ünlü müzisyen Ercan Saatçi, yapımcılığa soyunmuş ve 'Leydi Di' adlı bir film çekmiş. Metin Şen'i de filminde oynatmak istemiş. Metin Bey önce "Ben yapamam" dese de Saatçi çok ısrar edince "evet" demek zorunda kalmış. Metin Bey, filmin dürüst bir yeminli mali müşavirin içine düştüğü bir dolandırıcılık planını anlattığını söyledi ama rolü hakkında bilgi vermedi.
Fakat, oyunculuktan çok keyif aldığını ve heyecanla vizyona girmesini beklediğini sözlerine ekledi. Metin Şen'in heyecanına bakılırsa artistliği sevmiş, devamı gelirse hiç şaşırmam! Ercan Saatçi'nin filminde, iş dünyasından Burak Elmas, Fikret Orman ve Burak Karabacak'a da rol verdiğini öğrendim. 'Leydi Di'yi çok merak ettim doğrusu!”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)