BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEngels'ten Beckham olur mu? ----

Engels'ten Beckham olur mu?

Engels'ten Beckham olur mu?
06 Kasım 2009 - 08:42 www.finansgundem.com

"Ekonomi çağa ayak uydurdu" sloganıyla reklam kampanyası başlatan Finansbank, yatırımcıları yeni ürünlerine davet ediyor.

Kerim Karakaya / Sabah YENİLİKÇİ ürünleriyle bankacılık sektöründe rekabeti kızıştıran Finansbank, yenilikçiliğini reklamlarıyla daha fazla vurgulamaya başladı. "Ekonomi çağa ayak uydurdu" sloganıyla başlatılan kampanya da Banka, yeni finansal ürünlerini ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Bunu da izleyenleri bir hayli şaşırtan reklamlarla yapıyor. Çünkü ünlü sosyalist düşünür Friedrich Engels, yeni imajı ile çağın ikonu David Beckham'ı anımsatırken, iktisadın kurucusu sayılan Adam Smith'e biraz rock şarkıcısı Hayko Cepkin havası verilmiş. Liberal düşünür John Stuart Mill ise imajı 'güncellenen' bir diğer iktisatçı. 'GEÇMİŞTE KALAN KAYBEDER' Reklam kampanyasını hazırlayan DDB&CO ajansının Yaratıcı Yönetmeni Karpat Bolat, reklamda vermek istedikleri mesajı kısaca şöyle özetliyor: "Yeni finansal ürünleri kullanmadığınız sürece geçmişte kalıyorsuz. Geliriniz de geride kalıyor." Karpat, geleneksel yatırım araçlarına karşı son yıllarda hızla yeni ürünlerin çıktığını hatırlatarak, "Dünya çok değişti, finansal ürünler de... Reklamdaki iktisatçılar tamamen değişmiyor, sadece günümüze uyum sağlıyor. Biz de 'Geleneksel ürünleri tamamen çöpe atın' demiyoruz. Sadece 'Günümüze uyum sağlamış, daha yüksek getirili ürünler de var" diyoruz. Finansbank ayrıca, düşünürlerin görüşlerine atıf yapmayı amaçlamadıklarını açıkladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)