BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Endişe edecek hiçbir şey yok"----

"Endişe edecek hiçbir şey yok"

Endişe edecek hiçbir şey yok
19 Kasım 2016 - 17:07 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Biz ne söylüyorsak bunların ne anlama geldiğini bilerek söylüyoruz. İnşallah bundan sonra da Türk ekonomisine inanmaya güvenmeye devam edeceğiz." dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, "2003'ten bugüne kadar döviz hareketiyle bu ekonomiyi değerlendirirseniz yanlış yaparsınız. Türkiye'nin gerek Merkez Bankası varlıkları gerek vatandaşın döviz tevdiat hesapları gerekse sadece borçlarımız... Uzun vadeli veya özel sektör borçlarımızın yüzde kaçının bankalara ait olduğuna bakarsanız, bankalarımızın da uluslararası bankacılık piyasasından borç alabilme kabiliyetleriyle kıyasladığınız zaman endişe edecek hiçbir şey yoktur. Biz ne söylüyorsak bunların ne anlama geldiğini bilerek söylüyoruz. Bu konuda da bugüne kadar hiç yanılmadık. İnşallah bundan sonra da Türk ekonomisine inanmaya güvenmeye devam edeceğiz." dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)