BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmenike'ye büyük ceza geliyor!----

Emenike'ye büyük ceza geliyor!

Emenike'ye büyük ceza geliyor!
01 Mayıs 2017 - 15:44 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike'ye, Çaykur Rizesporlu Dhurgham Ismail'e yaptığı hareketten öütürü ağır ceza gelecek.

Süper Lig'de 29. haftada Çaykur Rizespor'u son dakikada Moussa Sow'un golüyle deviren Fenerbahçe,de teknik direktör Dick Advocaat 68. dakikada karşılaşmanın 1-1 devam ettiği sıralarda Nijeryalı forvet Emmanuel Emenike'yi oyuna almıştı.

Geçtiğimiz sezonlardaki disiplinsiz hareketleri sebebiyle birçok kez kadroya giremeyen, bu sezon kadro dışı bırakılıp affedilen Nijeryalı, 90+2'de gelen Sow golünde büyük katkı sağlamasına rağmen asistiyle değil maç içinde Rize'nin Iraklı stoperi Ali Faez'e yaptığı hareketle konuşuldu.

SOSYAL MEDYA YANDI!
Sarı Lacivertliler'in 2-1 öne geçtiği uzatma dakikalarında yaşanan olayda Emenike, rakibi Ali Faez'e bir pozisyonun ardından ‘kokuyorsun' şeklinde bir harekette bulundu. Elini burnuna götüren Emenike'nin bu hareketi o anda belki stattaki çoğu kişinin gözünden kaçtı ancak ekranlara yansıyan görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve büyük tartışma konusu oldu.

AĞIR CEZA GELİYOR
Gece boyunca gelen tepkilerden sonra yönetim de Emenike'ye ağır ceza verme kararı aldı. Nijeryalı'nın PFDK'ya sevk edilip edilmeyeceği de merak konusu... (Fanatik)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir01 Mayıs 2017 20:31

    eyyeyyy fener yönetimi.bu kadar acizmisiniz.bir futfolcu imaj diye bir şey bırakmadı.her yanı şaibeli bir adamdan bir türlü kurtulamadınız