BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEmekliler TFKB'den de maaş alabilecek----

Emekliler TFKB'den de maaş alabilecek

Emekliler TFKB'den de maaş alabilecek
22 Ekim 2013 - 15:20 www.finansgundem.com

SGK emeklileri, maaşlarını artık Türkiye Finans’taki hesaplarından da alabilecekler

SGK emeklileri, maaşlarının artık Türkiye Finans Katılım Bankası’ndaki (TFKB) hesaplarına yatırılmasını isteyebilecek. Türkiye Finans, SGK emekli maaşını almak için Türkiye Finans’ı tercih eden emeklilere çeşitli avantajlar sunuyor.
Türkiye Finans, emekli maaş hesaplarından hesap işletim ücreti almıyor. Bununla birlikte emekli maaş hesabı sahipleri, Türkiye Finans İnternet Şubesi’nden yaptıkları EFT ve havaleler için işlem ücreti ödemiyor. Üstelik kiralık kasa hizmetinden %50 indirimli olarak faydalanabiliyor.
Türkiye Finans'ın sunduğu Happy Zero Kart ise emeklileri, Bonus üye işyerlerinde taksit ve Bonus puan kazanma imkânlarından yararlandırıyor. Emekliler, Happy Zero Kart için kredi kart aidatı ödemiyor. Türkiye Finans’ta emekli maaş hesabı açtıranlar, aynı zamanda ücretsiz tıbbi danışmanlık ve ambulans hizmetinden de yararlanabiliyor.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)