BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEfes Bira Grubu’nda yeni yapılanma----

Efes Bira Grubu’nda yeni yapılanma

Efes Bira Grubu’nda yeni yapılanma
20 Nisan 2010 - 14:17 www.finansgundem.com

Efes Bira Grubu’nda yeni kurulan kurumsal ilişkiler regülasyon ve yönetsel işler departmanı direktörlüğüne Saltuk Ertop getirildi.

Efes Bira Grubu’nda ‘kurumsal ilişkiler regülasyon ve yönetsel işler departmanı’ kuruldu. Departman sorumluluğunu Efes Bira Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Saltup Ertop üstlendi. Efes Bira Grubu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini 2008 yılından bu yana yürüten Saltuk Ertop, bu görevinin yanısıra yeni kurulan kurumsal ilişkiler regülasyon ve yönetsel işler departmanının direktörü olarak da atandı. Ertop’un direktörlüğünü üstleneceği yeni departmanın sorumluluk alanlarında, kurumsal itibar yönetimi, kamuyla ilişkiler, iş etiği ve uyum, kurumsal sorumluluk ve sürdürebilir gelişme yer alıyor. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan Saltuk Ertop, aynı üniversiteden vergi hukuku yüksek lisans, Wales University’den Finans Executive MBA diplamasını aldı. Profesyonel iş yaşamına 1990 yılında Çaylıgil&Gündoğdu Hukuk Firması’nda avukat olarak başlayan Ertop, 1993-2008 yılları arasında Alcatel Türkiye’de, Belçika, Fransa ve Hindistan’da hukuk, insan kaynakları ve operasyon alanlarında çeşitli görevlerde bulundu. Saltuk Ertop, Efes Bira Grubu’na Mart 2008’de insan kaynakları direktörü olarak katıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)