BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDurmuş Yılmaz hangi takımı tutuyor?----

Durmuş Yılmaz hangi takımı tutuyor?

Durmuş Yılmaz hangi takımı tutuyor?
21 Ekim 2009 - 07:22 www.finansgundem.com

ESKİŞEHİR Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, isminin yazılı olduğu bir Eskişehirspor forması hediye edince, “Bir itirafta bulunmak durumundayım” diyen Durmuş Yılmaz, şu konuşmayı yaptı:

“Futbol konusunda son derece cahilim. Çok fazla zevk almıyorum. Belki futbolseverleri kızdırmış olabilirim. Ancak fiili olarak Galatasaray’lıyım. Niçin Galatasaray’lıyım onu da söyleyeyim. Mayıs 2007’de Uluslararası Ödemeler Bankası’na katıldım. Öğle yemeğiydi. Bir boş masa gördüm. Avrupa, İngiltere ve Hollanda merkez bankalarının başkanlarının bulunduğu masaya oturdum. O günlerde İngiltere’de uluslararası tenis turnuvası vardı. İngiltere Merkez Bankası Başkanı iyi bir tenis oyuncusu, aynı zamanda bir futbol takımının da yöneticisi. Tenisten ve futboldan iyi anlıyor yani. Bana tenisle ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. Ben de ilgilenmediğimi ve oynamadığımı söyledim. Tekrar bana dönerek sporun hangi dalıyla ilgilendiğimi sordu. Zor bir soruydu. Yalan söyledim ve ‘futbol’ dedim. Aslında ilgilenmiyorum. Arkasından ‘Hangi takımı tutuyorsunuz’ diye sordu. ‘Eyvah’ dedim. Aklıma gelen ilk takım Galatasaray oldu. Üçüncü bir soru sorsaydı ve ‘takım oyuncularından üçünün ismini söyle’ deseydi tıkanıp kalacaktım. Dolayısıyla o günden beri Galatasaray’lıyım.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)