BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDünyanın en zengin adamı kaçıyor----

Dünyanın en zengin adamı kaçıyor

Dünyanın en zengin adamı kaçıyor
09 Eylül 2012 - 10:01 www.finansgundem.com

Yüzde 75 vergiyi ödemek istemeyen dünyanın en zengin 4. insanı Arnault Fransa'dan kaçıyor.

Bünyesinde Louis Vuitton, Bulgari, Donna Karan, Kenzo, TAG Heuer gibi 60'a yakın lüks markayı barındıran LVMH'nin sahibi Fransız Bernard Arnault, yüzde 75 vergiyi duyunca Belçika vatandaşı olmak için başvuruda bulundu. Forbes'a göre Fransa'nın en zengin, dünyanın ise 4. en zengin insanı olan Arnault'un servetinin 41 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.
LVMH'den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada “Bay Arnault bu kararı Belçika'daki yakın profesyonel ve kişisel ilişkileri nedeniyle aldı.Fransa'da vergisini ödemeye devam edecek” .ifadeleri yer aldı. 
HOLLANDE MI KORKUTTU?
Ancak bu açıklama kamuoyunu tatmin etmedi. Fransız basını kesin bir dille Arnault'un, Sosyalist Cumhurbaşkanı Hollande'ın zenginleri hedef alan açıklamaları yüzünden bu kararı aldığını iddia etti. Haftaiçi Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, 2013'te uygulanmak üzere 33 milyar Euro'luk yeni bir tasarruf paketi açıkladı ve zenginlerden daha fazla vergi alacaklarını açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)