BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiDünya deviydi şimdi herşeyini satıyor----

Dünya deviydi şimdi herşeyini satıyor

Dünya deviydi şimdi herşeyini satıyor
12 Aralık 2012 - 20:52 www.finansgundem.com

Japonya'nın zor günler geçiren teknoloji devi Panasonic, 2010 yılında satın aldığı Sanyo'yu satmaya hazırlanıyor

Japon basınında çıkan haberlere göre, Panasonic'in Sanyo'yu Advantage Partners adlı bir firmaya gelecek yılın Mart ayında satacağı iddia edildi.
2012 mali yılını 9 milyar dolarlık bir zararla kapatması beklenen Panasonic, firmalarının yanı sıra toprak ve değerli binaları da elden çıkararak olası zararı düşürmeye çalışıyor. Panosonic bu sayede gelecek Nisan ayına kadar 2,4 milyar dolarlık bir gelir elde etmeyi planlıyor. Japon şirketin satmaya çalıştığı şirketlerin arasında dijital fotoğraf makinesi üreten Sanyo da olduğu kaydedildi. Advantage Partners adlı şirkete satılması planlanan Sanyo için, şirketin milyonlarca dolar ödemesi bekleniyor. Sanyo, dijital fotoğraf makinesinin yanı sıra batarya ve güneş panelleri de üretiyor.
Dijital fotoğraf makinesi üreten şirketler, cep telefonlarında yer almaya başlayan güçlü kameralar sebebiyle zor günler geçiriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)